www.jovagyok.hu

HTML

Dalokról

Zene és zene és zene az életem. Ebben a blogban dalokról, és a hozzájuk fűződő személyes visznyomról írok. Szubjektív vélemény, néha elragadtatott áradozás, máskor meg nem. Pont.

Friss topikok

Linkblog

2009.01.09. 15:58 Criticman

Sting+Mary J. Blige: Whenever I say your Name

Sokan azt mondják, a popzene csak üzlet, nem művészet. Hogy az egész csak arra jó, hogy néhány ember,- zenészek, énekesek, előadók, managerek és kiadók- pénzt keressenek rajta. Sting és Mary bebizonyítjáűk, hogy igenis művészet még a könnyűzene, hogy van még jelentősége a zenével kapcsolatban az " esztétika" kifejezésnek.

Ez a dal, ez maga a Zene. Dinamikai váltások és hullámzó érzelmek, érzékenység és keménység, nem utolsósorban Férfi és Nő- ez a nóta mindenkit elbűvöl. Remélem ,nemcsak én gondolom ezt. Ha egy pár összebújik, és ez a dal megy a háttérben, nem kell Viagra.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dalokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr83867600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása