www.jovagyok.hu

HTML

Dalokról

Zene és zene és zene az életem. Ebben a blogban dalokról, és a hozzájuk fűződő személyes visznyomról írok. Szubjektív vélemény, néha elragadtatott áradozás, máskor meg nem. Pont.

Friss topikok

Linkblog

2009.01.13. 15:00 Criticman

KFT: Siker, pénz,csillogás

Az a baj, hogy még most is a mozivásznon, pedig azóta már váltottunk rendszert is, kormányokat is, a jóléti kapitalizmus árnyai kísértenek csak mifelénk, kvázi-jólétet teremtettünk, vigasztaltuk magunkat-fiainkat, hogy nem baj, Albániánál meg Moldáviánál még ez is jobb, csakhát tudod mi van: az embernek húsz év után már elege lesz az önámításból, meg a kísérletezésből, meg a furcsa dolgokból, melyekben óvatosan lehet hinni- egyáltalán, az óvatosságból lesz elég, a mindenütt-veszély-szimatolásból, az árnyak ijesztgette emberek barbár félelemkeltéséből. Jó lenne már egy kis siker, egy kis pénz, egy kis csillogás.

Nő, az van. Szeretem.

Szólj hozzá!

Címkék: jobb jólét albánia kft moldávia siker pénz csillogás mozivászon jóléti kapitalizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://dalokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr66874997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása