Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Dalokról

Zene és zene és zene az életem. Ebben a blogban dalokról, és a hozzájuk fűződő személyes visznyomról írok. Szubjektív vélemény, néha elragadtatott áradozás, máskor meg nem. Pont.

Friss topikok

Linkblog

2009.02.23. 10:47 Criticman

Metró: Mária volt

Szép templomias orgonaszóval kezdődik a dal- csak aztán térünk rá a szerelemre-szexre (persze, utóbbira csak kimondatlanul, a prűd szoci erkölcsnek megfelelően, szépen, mint egy rózsaszál). Zorán hangja itt először minősíthető lenyűgözőnek, korábban ( jé: a hatvanas években) Ő egy jüképű skacként volt szemmeltertva. Mint ahogy a Metró együttes is a "szentháromság" harmadik helyezettje volt ám, sokáig.
Aztán kiderült, hogy ez a Zorán, no meg Dusán tesó, művészek. Az igazi áttörés majd az Apám hitte... lesz, az még odébb van. (Ha jól tudom, 1978?). A Mária volt, szép és tiszta zene. Kellemetes.

Mindenkinek volt az életében egy Mária, nekem személy szerint valóban Mária volt a neve, B. Mária, és debreceni, ha él még ( miért ne? Ha férjhezment...Magyarországon bármi lehet!), szóval ha él még az én Máriám, esetleg Madonnává formálódott, szóval, nyugodtan kommentezhet, nincs abban semmi rosszaság.

Amúgy a Mária tényleg szép női név. Hazánkban leggyakoribb.

Criticman

Szólj hozzá!

Címkék: zene dal szex metró komment szerelem mária erkölcs prűd zorán madonna debreceni szentháromság együttes mária volt dusán criticman orgonaszó


A bejegyzés trackback címe:

https://dalokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr28960155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása